Om Dyrbar

Spread the love

Hvem er Dyrbar

Jeg heter Roy og står bak Dyrbar. Jeg er en godt voksen mann med en famile på fire som elsker dyr og har vært hundeier i snart 7 år. Jeg har vokst opp med dyr rundt meg. Mine foreldre kommer fra hver sin gård og under oppveksten hadde vi en katt og en undulat som kjæledyr. Imidlertid har jeg alltid vært av oppfatningen at jeg aldri skulle ha en hund. Men høsten 2013 traff min kone meg plutselig en nydelig liten valp av rasen Japansk Spisshund og vi falt pladask for det lille nurket.

Resultatet ble at Nemi flyttet inn til oss i Mars 2014, og det har vært en fantastisk reise sammen med hennepå godt og vondt.

Hvorfor denne nettsiden

Gjennom årene med Nemi har vi hatt mange spørsmål om utstyr og helse som ikke alltid har vært lett å finne svar på. I løpet av tiden som hundeeier, har vi sett behov for diverse utstyr som vi gjerne skulle ha kjent bedre til.Vi har lett etter informasjon via mange kanaler bl.a. Internett. Mengden av informasjon har vært stor, men allikevel fragmentert fra de forskjellige informasjonskanalene. Savnet etter en informasjonskilde ett sted som kan svare på og peke til gode og relevante informasjonskilder mht hund, dressur og utstyr, har vært stort.

Hva er hensikten med Dyrbar

Min hensikt med dyrbar er å kunne viderformidle informasjon om utstyr til hund til andre hundeiere og hvor man kan skaffe dette. Slik kan vi bidra til at våre kjære kjæledyr får et godt og langt liv i de få årene de tross alt er hos oss.

mvh
Roy

email: roy@dyrbar.org

4 kommentarer om “Om Dyrbar”

  1. Hello,

    I am so glad to know more about you and your website. I have passed through your entire website and I have much useful information on it even though I am not fluent in the language used.

    Thank you for the effort!

    Svar
  2. Hei! Kom over siden din helt tilfeldig. Jeg har ikke hund, men kjenner mange som har det og vil anbefale siden videre. Mange nyttige og gode tips her som mine venner kan benytte seg av.

    Svar

Legg igjen en kommentar