Personvernerklæring

Spread the love

Hvem er Dyrbar

dyrbar.org er vi opptatt av å opprettholde tilliten og tilliten til alle besøkende på nettstedet vårt. Spesielt vil vi at du skal vite at dyrbar.org ikke handler om å selge, leie eller handle e-postlister med andre selskaper og bedrifter for markedsføringsformål.
I denne personvernerklæringen har vi gitt detaljert informasjon om når og hvorfor vi samler inn personlig informasjon, hvordan vi bruker den, de begrensede forholdene under hvilke vi kan utlevere den til andre, og hvordan vi holder den trygge. Vi tar ditt personvern på alvor og gjør tiltak for å gi alle besøkende og brukere av dyrbar.org et trygt og sikkert miljø.

Cookies

dyrbar.org kan sette og få tilgang til dyrbar.org informasjonskapsler på datamaskinen din. Informasjonskapsler brukes til å gi vårt system den grunnleggende informasjonen for å tilby tjenestene du ber om. Informasjonskapsler kan når som helst tømmes fra nettleserinnstillingene.

Google Analytics

Når noen besøker dyrbar.org, bruker vi en tredjepartstjeneste, Google Analytics, for å samle standard internettlogginformasjon og detaljer om besøkende atferdsmønstre. Vi gjør dette for å spore ting som antall besøkende på de forskjellige delene av nettstedet og interaksjoner med nettstedet. Denne informasjonen behandles på en måte som ikke identifiserer noen. Vi gjør ikke, og tillater ikke Google å gjøre noe forsøk på å finne ut identiteten til besøkende på nettstedet vårt.

Nettsted Kommentarer

Når noen besøker dyrbar.org, kan det være en mulighet til å sende inn kommentarer til bestemte artikler eller sider. Når kommentarer sendes inn, har du rett til å bruke aliaser eller informasjon som fullstendig skjuler identiteten din. Når en kommentar sendes inn, lagres de relevante detaljene (navn, e-post, nettsted) som du oppgir. Disse detaljene er lagret slik at vi kan vise kommentaren din tilbake til deg og for alle som ser på kommentardelene på nettstedet. Vi verifiserer ikke opplysninger som er lagt inn, og krever heller ikke bekreftelse.

Tredjepart

Det kan være noen tilfeller der din IP-adresse, geografiske beliggenhet og andre nettleserelaterte detaljer kan deles med tredjepartsfirmaer. Vi kan dele dine ovennevnte data med følgende tredjepartsbedrifter fra tid til annen.

Tilgang til Din Personlige Informasjon

Du har rett til å se, endre eller slette den personlige informasjonen vi har. Send din forespørsel til vår databeskyttelsesansvarlige Roy på roy@dyrbar.org, og vi vil samarbeide med deg for å fjerne all personlig informasjon vi måtte ha.

Endringer i Vår Personvernerklæring

Vi kan gjøre endringer i våre personvernregler i fremtiden. Imidlertid vil den nyeste versjonen av policyen styre behandlingen av dine personopplysninger og vil alltid være tilgjengelig for deg.Hvis vi gjør en endring i denne policyen, som etter eget skjønn er vesentlig, vil vi varsle deg med en oppdatering eller e-post der det er mulig. Ved å fortsette å få tilgang til eller bruke tjenestene våre, samtykker du i å være bundet til vilkårene i personvernreglene våre.

Legg igjen en kommentar